Hírek

Kazincbarcika a befektetőbarát települések között - 0

Kazincbarcikát is beválogatták a Nemzeti Befektetési Ügynökség által szervezett Befektetőbarát Településekért Program 2015. évi programjának 40 lehetséges résztvevője közé.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség célja, hogy felkészítést adjon minden résztvevő városnak arra, hogy az aktuális befektetői elvárásoknak megfelelő tudással és eszközökkel fogadhassák a lehetséges beruházókat. Kazincbarcika város erőfeszítéseket tesz a helyi gazdaságfejlesztés és befektetés-szervezés területén, amelynek ez is egy állomása. Az elméleti ismeretek átadása mellett gyakorlati feladatokkal, tanácsokkal és tapasztalatokkal is kiegészített képzés révén a szakemberek még nagyobb felkészültséggel tudnak tenni azért, hogy Kazincbarcika jól teljesítsen a befektetők megnyeréséért folytatott nemzetközi versenyben.

A program keretében minden résztvevő település elkészít egy pályázati anyagot, amelyet szakemberek értékelnek. A Nemzeti Befektetési Ügynökség befektetés-szervezéssel foglalkozó munkatársainak visszajelzése közvetlen segítséget jelent a folyamatos fejlődésben és abban, hogy a helyi gazdaságfejlesztéssel foglalkozó szakemberek sikeresen pozícionálják Kazincbarcikát a lehetséges befektetők körében.

Kapcsolat:

Kovács Boglárka

Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal, H-3700 Kazincbarcika, Fő tér 4.

Tel.: +36-20/343-8434, E-mail: kovacs.boglarka@kazincbarcika.hu

Kazincbarcika Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva. (C) 2015.